Behandling af persondata

Ejer oplysninger:

1.Dette website udbydes af:
By Runge
V/Dorte Runge
Ommelsvejen 31A
5960 Marstal
E- mail: byrunge@outlook.dk

2. Cookies

Dette website anvender cookies i forbindelse med trafikmåling og sitets tekniske funktionalitet. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.a Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

2.b Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

2.c Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder, men de fornyes efter hvert besøg.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt deres færden på sitet.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Tredjeparts-cookies

Vi anvender en række tredjeparts services på vores sider, men vi har ikke nogen markedsføringsaftaler med tredjepart services. Disse services bruger til tider også cookies.
Den behandling, som indehaveren af 3. part foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af 3. part.

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger gives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse til det, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger via vores formularer. Personoplysninger bruges kun i forbindelse med ordrebehandling.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos byrunge, skal du rette henvendelse på telefon: 61304692 eller e-mail: byrunge@outlook.dk

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computer med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter.

Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.