Efteråret er på vej på Ærø.

Efteråret er på vej på Ærø

Når jeg ser halmballerne ligge der på marken og vente på at blive taget ind, får jeg en helt speciel følelse.
Den kommer helt fra barndommens glade dage, hvor tiden i sommerhuset var forbi og vi skulle til at starte i skolen igen.

Dengang vi var med i marken.

Jeg husker hvor sjovt det var at være med når de høstede, vi sad på kanten af vognen når de læssede kornet af og vi havde stak og var støvet over hele kroppen. Vi har ikke været sjove at få hjem i stuen.

På en gang trist og glad.

Sommeren går på held og det er da trist, der er ikke noget som en varm sommerdag hvor vi kan sole, bade og spise is. Sidde på tarassen til langt ud på aftnen og nyde et glas vin. Men nu kommer den lidt roligere tid, der er ikke så mange turister, og det er tid til at rykke sammen med stearinlys og hygge. Der må være rigtigt mange af de travle forretnings indehavere der trænger til at puste lidt ud.

Ærø er smuk hele året –  og jeg glæder mig til efteråret.

Jeg nyder i fulde drag de endnu lune dage i naturen på vej til og fra butikken.
Lige nu er der blommer, og der er ikke noget som frisk frugt. Men det aller bedste jeg ved er de danske æbler, med masser af sukker og syre der gør æblet sprødt og saftigt. Jeg glæder mig til at indsnuse efterårets dufte og lade træernes smukke farver opløfte mit sind. Frida den ene af mine katte bruger efteråret til at fange blade og slæber dem stolt med ind. Det giver inspiration til smykker så glæder jeg mig til at få lidt mere tid i mit sølv værksted.

Husk at nyd efterårets farver! – for efteråret er på vej på Ærø.

Kreative hilsner
Dorte

Efterårpåærø

Frida med fangst