Januar trist og grå eller…

Sådan en trist regnvejrsdag i januar. hmm der er kun en ting der hjælper på humøret 🙂 afsted til værkstedet.
Jeg har leget lidt mere med foldeteknikken og har omsat det til et par øreringe i sølv.(se billede) Jeg mestre ikke teknikken helt endnu men det skal nok komme. Der er jo også lige det med det rigtige værktøj, men hver ting til sin tid.

Hestehårs øreringe

Jeg har lavet et par øreringe til små hestehårs fletninger men jeg er ikke helt skarp på om der er ok. Jeg syntes formen blev smuk men føler ikke de sidder helt som de skal. Måske er det bare mine gamle slatne øre der hænger for meget. Så nu vil jeg udlodde dem på min facebook gruppe, til en der gider teste dem. Måske kan jeg derved få knækket koden.

Så bliver det alligevel en god dag.

Kreative hilsner Dorte

Hestehårs øreringe