Butikken

 

Nogle af butikkens produkter vil her blive præsenteret.

 

Social Foodies – Cocoafair:

Originale og lækre chokolader med masser af smag.

Social Foodies har et socialt formål, der handler om af forbedre vilkårene for småbønder i Afrika via deres råvareproduktion, som udvikles til velsmagende produkter. Cocoafair er skabt af Thor Thorøe i 2011.

Social Foodies hjælper socialt udsatte både i Afrika og Danmark.

Growers Cup:

Growers Cup er et lille risteri i Middelfart. De har opfundet kaffe/the bryggeren, den fylder intet og er lige til at tage med på turen. Om du skal vandre, cykle eller sejle, så fortjener du en god kop kaffe/the. Growers Cup går op i miljøet, 80% af deres varer er økologiske – de støtter indsamling af plastic – deres produktion benytter vindmøllekraft – de støtter plantning af regnskove. Og så betaler de Fairtrade priser for deres råvare.

Wally and Whiz vingummi:

Wally and Whiz er et firma fra København, der har sat sig for at alle skal kunne nyde en god vingummi. Vel at mærke uden at indtage alle mulige unødige stoffer. Deres vingummi er fyldt med smag – naturlig smag – der uden animalske produkter, uden kunstig farve, glutenfrie og vegansk.

kort sagt masser af smag – ingen kunstig tilsætning.

Alkoholfri bobler fra MRG Wines.

Som I sikkert allerede har opdaget er butikkens produkter på en eller anden måde anderledes. Sådan er det også med disse bobler lavet på Chardonnay.

Den svenske Champagneekspert Richard Juhlin ligger navn til den alkoholfrie mousserende vin.
”Richard Juhlin Sparkling Blanc de Blanc”.

Han deltager ikke i produktionen men godkender det endelige resultat.

Resultatet er blevet en elegant mousserende vin, den er frisk ikke for sur og ikke for sød.

FLP- design.

Flemming har udviklet udstyr og ideer til industrielt brug i mange år.
Nu har han fået lyst nu at udvikle små ting.
Han laver de dejligste fugle i træ. Ænder, solsort, rødhals og pingviner. Sidste skud på stammen er en spætte som er magnetisk.

 

Han laver også Bridge-lamper og fuglehuse dem har jeg dog ikke taget hjem.

Masala:

Så her vi lidt produkter fra Masala. Størstedelen af deres produkter er lavet af genbrugsmaterialer, det er bæredygtig og miljøvenlig produktion.