Nye plakater på vej

Så er der nye plakater på vej.

Som et gammelt ordsprog siger så går det ikke altid som præsten prædiker. således fik jeg sendt en forkert fil til printning og den ene af de plakater jeg fik hjem var i en halvfærdig version. Øv for det. Men heldigvis var de andre blevet helt gode, hvis jeg altså selv skal sige det. 🙂

NU som A5 kort.

Indtil videre er de kun i 30*40 format, men jeg har bestilt en prøve hjem på A5 som både kan bruges som lille plakat og som kort. de første 3 motiver var kun i A5 plakat.

Der lavede jeg så min bommert nr.2! Jeg troede jo ligesom, at når jeg bestilte postkort så var de lavet som postkort på bagsiden.
Men der tog jeg fejl, så nu må jeg selv lave stregerne. Måske skal jeg bare lade det være op til den enkelte, hvordan opdelingen skal være på bagsiden. Nogle skriver jo en hel stil og skal derfor bruge meget plads andre kun en kort hilsen.

Så alt i alt må jeg konstatere, at jeg har været lidt for ukoncentreret denne gang. DER SKAL STRAMMES OP (griner).

Jeg håber I kan lide de nye motiver, de kan købes i Møbelforretningen i Søby eller ved at skrive til mig på byrunge@outlook.dk og aftale afhentning her i Marstal.

Kreative hilsner

Dorte